Ejendomsservice i København

Velkommen til Team Handys ejendomsservice. Vi tilbyder 360 graders professionel ejendomsservice.

Vi er stolte af at have sammensat et topmotiveret team af specialister, som er klar til at servicere din boligforening i hele Storkøbenhavn og omegn.

Ejendomsservice hos Team Handy

Vi har lyttet til vores kunder og taget skridtet videre for at tilbyde endnu mere til vores trofaste kunder, hvor vi primært har stået for handyman arbejde og viceværts arbejde.

Vores team er dedikerede til at skabe en problemfri oplevelse for dig og din boligforening, og vi garanterer, at I kun vil have en kontaktperson at forholde jer til.

Slut med at skulle kontakte forskellige håndværkere og rengøringsfolk. Vi tager os af alt fra A til Å, så I kan fokusere på det, der er vigtigt for jer.

Vi tilbyder de bedste priser på markedet, så alle kan få adgang til vores professionelle ejendomsservice. Kontakt os i dag ved at udfylde vores kontaktformular, så tager vi os af resten.


Book din hverdagshelt

Tøv endelig ikke med at tage kontakt, hvis du er på jagt efter en handyman – vi kan hjælpe dig med stort set alle typer af opgaver.

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Dedikeret & ordentlig ejendomsservice

  Er I på udkig efter en ejendomsservice løsning, der kan tilpasses jeres specifikke behov og krav? Så er Team Handy det oplagte valg for jer! Vi er jeres pålidelige og fleksible samarbejdspartner, der kan tage hånd om alle de praktiske opgaver og sikre, at jeres boligforening altid fremstår flot og velholdt.

  Vi har lang erfaring med alle former for viceværtsopgaver og handyman arbejde. Vi kan klare alt, og det gælder også jeres affaldssortering og meget mere.

  Vi forstår, at vedligeholdelse af en ejendom kan være en udfordring, og derfor står vi altid klar til at hjælpe og aflaste jeres daglige arbejdsbyrde. Med Team Handys professionelle og effektive service kan I trygt overlade ansvaret for jeres ejendom til os og nyde jeres udendørsarealer eller altan uden bekymring.

  Så kontakt os allerede i dag og få en skræddersyet løsning, der passer til jeres behov og budget! Vores dedikerede og ordentlige ejendomsservice er klar til at hjælpe jer med alt det praktiske, så I kan fokusere på det vigtige i jeres boligforening.

  Få de bedste forudsætninger med en professionel vicevært

  Ønsker I at skabe de allerbedste rammer og forudsætninger for jeres boligforening? Så kan I trygt overlade ansvaret for ejendomsservicen til Team Handy!

  Vi er specialister i at sørge for, at jeres boliger altid fremstår flotte, velholdte og professionelle. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og arbejder altid hårdt for at imødekomme jeres behov og ønsker.

  Selvom vi er stolte af vores ekspertise og erfaring, så takker vi nej til en aftale, hvis vi ikke mener, at vi er det rette match for jeres boligforening. 

  Få en pålidelig og professionel samarbejdspartner

  Hos Team Handy kan vi klare stort set alle opgaver, og vi er altid klar til at give en hjælpende hånd til alle, der har brug for det.

  Vi dækker det meste af Sjælland og kan garantere, at vores arbejde altid bliver udført til perfektion.

  Når I samarbejder med Team Handy, kan I være sikre på, at I får en pålidelig og professionel samarbejdspartner, der leverer ejendomsservice i særklasse.

  Ejendomsservice med fast samarbejdspartner

  Vi er stolte af at tilbyde dig og din boligforening den bedste service til den bedste pris. Med vores motto om at tilbyde den service, som vi selv ville betale for, har vi opbygget en stærk og pålidelig virksomhed, der hjælper vores kunder med at opretholde en høj standard for deres ejendomme.

  Vi går altid efter at levere veludført arbejde, som vi selv kan være stolte af, og som I som kunde er 110 % tilfredse med. Med os er din ejendom altid i trygge hænder, og vi tager alle henvendelser seriøst – uanset om det drejer sig om små eller store opgaver. 

  Som dedikerede og erfarne fagfolk erkender vi vores grænser og har derfor tilknyttet faste partnere, der har den samme passion som os og som kan hjælpe os med de mere specialiserede opgaver.

  Vi forstår, at din boligforening har brug for en stabil og pålidelig samarbejdspartner, der kan levere ejendomsservice af høj kvalitet. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der er tilpasset lige netop jeres behov.

  Vi kan hjælpe med alt fra almindelig handyman arbejde, viceværtsarbejde til afhentning af storskrald og affald og meget mere.

  En fast kontaktperson

  Her hos Team Handy går vi ikke kun op i at udføre vores opgaver ordentligt – vi vægter også den personlige kontakt med vores kunder rigtig højt.

  Vi ved, at det kan være en udfordring at kontakte forskellige samarbejdspartnere, hvis I oplever problemer. Men med os som jeres faste kontaktperson fra vores ejendomsservice behøver I ikke bekymre jer om det. Vi tager os af det hele for jer, så I altid får den bedste service og betjening.

  Hvis du som bestyrer af en større forening har brug for en ekstra hånd med f.eks. storskrald, smøring af hængsler og låse, havearbejde og meget mere, så kan du roligt kontakte os. Vores erfarne team kører dagligt ud i hele København og omegn og er klar til at hjælpe jer med alt fra små til store opgaver.

  Hvad er ejendomsservice?

  Team Handy tilbyder effektiv ejendomsservice til boligforeninger i Hovedstaden. Vi fungerer som jeres vicevært og tager os af alt det praktiske vedligehold, der er nødvendigt for at holde ejendommen frisk og funktionel.

  Vi fjerner ubrugte cykler, slår græsset, pudser vinduerne og meget mere – ting der kan virke små, men som kan blive store problemer, hvis de ikke bliver holdt ved lige.

  Med en fast ejendomsserviceaftale hos os kan I altid være sikre på, at jeres ejendom fremstår pæn og velholdt til glæde for både beboere og brugere af bygningen. Vores service kan også være med til at forlænge ejendommens levetid og undgå forfald.

  Vi tager os af alle de små opgaver, der er i forbindelse med vedligeholdelsen, og I behøver ikke længere bekymre jer om at salte i vinterhalvåret – det sørger vi for. Så uanset hvor I befinder jer i Hovedstaden eller i Århus, kan Team Handy hjælpe med jeres ejendomsservice.

  Hvad koster ejendomsservice?

  Vores priser afhænger af opgavens kompleksitet og størrelse, så I kan være sikre på at få en fair og konkurrencedygtig pris.

  Ved at vælge os som jeres samarbejdspartner, kan I se frem til en pålidelig og effektiv løsning, der vil lette jeres daglige arbejdsgang og sikre et sundt og sikkert miljø for jeres beboere.

  Så hvorfor ikke tage det første skridt i dag og kontakte os på vores telefonnummer eller ved at udfylde vores kontaktformular?

  Vi er altid klar til at lytte til jeres behov og finde den bedste løsning til jer. Og husk, vi vender tilbage indenfor 48 timer, så I ikke skal vente længe på svar.

  Hvad siger vores kunder?

  5/5
  Kæmpe anbefaling
  Jeg har lige brugt Henrik og hans team til at rydde loftet i vores andelsforening. De var meget professionelle og hurtige, og prisen var meget, meget fair! Kæmpe anbefaling herfra. Jeg ville klart bruge dem igen.
  Ida
  Kun positive oplevelser
  Kun positive oplevelser, med at installere vores skjulte cisterne og nye kumme. Arbejdet blev gjort som det skulle og han går ikke før det var færdigt og han er tilfreds. Og til en fair pris. Tak for hjælpen.
  Morten
  6 kæmpestore stjerner
  Jeg har aldrig nogensinde før i hele mit 70-årige liv mødt en så utrolig serviceminded + dygtig + jordnær + ekstrem sympatisk/behagelig håndværker som Henrik - derfor tildeler jeg ham hermed 6 kæmpestore særdeles velfortjente flotte stjerner for hans veludførte arbejde/væremåde … 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 … Tak 🙏
  Svend
  De varmeste anbefalinger
  Har løbende brugt Henrik til handyman opgaver, og de bliver altid udført til perfektion 😊 De varmeste anbefalinger.
  Thomas
  100% god service!
  Henrik leverer perfekt arbejde og yder gerne en ekstra indsats ud over det forventelige. Mine bedste anbefalinger, når man står og mangler en super serviceorienteret ekstra hånd!
  Catja
  Kan kun anbefales
  Det er nu 2. gang, at jeg har haft besøg af Henrik og kan kun på det varmeste anbefale at få hjælp fra ham. Til en fornuftig pris laver han tingene rigtig pænt, hurtigt og kompetent og lader sig ikke stoppe af eventuelt uforudsete udfordringer. Henrik er lydhør overfor kundens ønsker, samtidig med at han er fleksibel i forhold til tidspunkter for arbejdets udførelse.
  Lone
  Anbefaler Henrik 👍
  En sød og rar mand, der udførte sit arbejde tip top og er MEGA glad for resultatet 👍😊 Anbefaler helt klart Henrik 👍😊
  Öslem
  Previous slide
  Next slide

  Kontakt os

  Kontakt os med din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud.

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Hvorfor skal du vælge os?

   God kommunikation

   Vi tager altid en dialog om hvilken opgave, DU gerne vil have løst. Vores løfte til dig er, at vi altid udfører opgaven som aftalt, så vi sikrer en flydende og god proces.

   Kundetilfredshed i fokus

   Vores drivkraft består af tilfredse kunder, og vi tror på at tillid er nøglen til en god relation. Når vi udfører opgaver i alle afskygninger, så er vores førsteprioritet derfor altid at give dig som kunde en god oplevelse.

   Kvalitetsarbejde

   Du kan trygt stole på, at vi aldrig går fra en opgave før den er fuldført til punkt og prikke. Vi lægger en stor ære i at gøre tingene ordenligt første gang.

   Kontakt os