Gavekort

Køb et handyman gavekort til en du synes der fortjener det.

Handyman gavekort - din nøgle til hjemmeforbedring

Team Handy‘s Et handyman gavekort er ikke blot en gave, det er en hjertelig invitation til at give en særlig person muligheden for at forvandle deres hjem. 

Uanset om de bor i en lejlighed, et hus eller en villa, giver vores gavekort dem adgang til professionel handyman service i topklasse. Det er en gestus, der viser, hvor meget du værdsætter dem, og ønsker at hjælpe dem med at skabe et endnu smukkere og mere funktionelt hjem.

For at købe et gavekort, skal du blot udfylde informationerne i kontaktformularen, og skriv det ønsket beløb.

Vores minimumsbeløb er 500kr – da det svarer til 1 times arbejde.

Køb dit gavekort her

Udfyld vores kontaktformular, og skriv det ønsket beløb i kommentarfeltet. Vi vender retur med et gyldigt gavekort, til den ønsket adresse. 

* Min. beløb 500 kr. = 1 times arbejde

  Udforsk mulighederne med vores handyman gavekort

  Vores Handyman gavekort er designet til at dække alle aspekter af hjemmeforbedring. Med det i hånden kan vi løse en bred vifte af projekter:

  • Lysinstallation: Få den rette belysning i dit hjem, uanset om det er loftlamper, væglamper eller smarte belysningsløsninger.
  • Møbelmontering: Slip for besværet med møbelmontering og få professionel hjælp til at samle dine nye møbler korrekt.
  • Reparationer og vedligeholdelse: Lad os håndtere alt fra små reparationer til vedligeholdelse af dit hjem.
  • Større Renoveringsprojekter: Gør dine boligdrømme til virkelighed med større renoveringer som køkken- eller badeværelsesrenovering.

  Hvad er fordelene med vores gavekort?

  Team Handy er dedikeret til at levere håndværksmæssigt arbejde af førsteklasses kvalitet. Når du beslutter dig for vores gavekort, får du ikke kun adgang til en bred vifte af tjenester, men drager også fordel af vores omfattende ekspertise:

  • Alt-i-en løsning: Du bestemmer selv hvad du ønsker at få fikset eller monteret
  • Erfarne handymænd: Vores handymænd har års erfaring i branchen og leverer altid resultater i topkvalitet.
  • Personlig service: Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine behov og levere en skræddersyet løsning.

  En gave der giver vedvarende værdi

  En gave skal ikke blot skabe øjeblikkelig glæde, den bør også tilføre langvarig værdi. Vores handyman gavekort skiller sig ud på flere måder:
  • En gave, der varer ved: Når projekterne er afsluttet, fortsætter glæden ved et hjem, der er smukt og funktionelt.
  • Personlig opmærksomhed: Gavekortet viser, at du tænker på modtagerens hjem og trivsel.
  • Overlegen prisværdi: Vores priser er konkurrencedygtige, og resultaterne taler for sig selv.

  Hvad siger vores kunder?

  5/5
  Kæmpe anbefaling
  Jeg har lige brugt Henrik og hans team til at rydde loftet i vores andelsforening. De var meget professionelle og hurtige, og prisen var meget, meget fair! Kæmpe anbefaling herfra. Jeg ville klart bruge dem igen.
  Ida
  Kun positive oplevelser
  Kun positive oplevelser, med at installere vores skjulte cisterne og nye kumme. Arbejdet blev gjort som det skulle og han går ikke før det var færdigt og han er tilfreds. Og til en fair pris. Tak for hjælpen.
  Morten
  6 kæmpestore stjerner
  Jeg har aldrig nogensinde før i hele mit 70-årige liv mødt en så utrolig serviceminded + dygtig + jordnær + ekstrem sympatisk/behagelig håndværker som Henrik - derfor tildeler jeg ham hermed 6 kæmpestore særdeles velfortjente flotte stjerner for hans veludførte arbejde/væremåde … 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 … Tak 🙏
  Svend
  De varmeste anbefalinger
  Har løbende brugt Henrik til handyman opgaver, og de bliver altid udført til perfektion 😊 De varmeste anbefalinger.
  Thomas
  100% god service!
  Henrik leverer perfekt arbejde og yder gerne en ekstra indsats ud over det forventelige. Mine bedste anbefalinger, når man står og mangler en super serviceorienteret ekstra hånd!
  Catja
  Kan kun anbefales
  Det er nu 2. gang, at jeg har haft besøg af Henrik og kan kun på det varmeste anbefale at få hjælp fra ham. Til en fornuftig pris laver han tingene rigtig pænt, hurtigt og kompetent og lader sig ikke stoppe af eventuelt uforudsete udfordringer. Henrik er lydhør overfor kundens ønsker, samtidig med at han er fleksibel i forhold til tidspunkter for arbejdets udførelse.
  Lone
  Anbefaler Henrik 👍
  En sød og rar mand, der udførte sit arbejde tip top og er MEGA glad for resultatet 👍😊 Anbefaler helt klart Henrik 👍😊
  Öslem
  Previous slide
  Next slide

  Køb vores gavekort, så opgraderer vi hjemmet

  En gave bør ikke blot skabe øjeblikkelig glæde, den skal også skabe langvarig værdi. Denne gave er en gave, der bliver ved med at give, da den hjælper med at forbedre og vedligeholde et hjem over tid.

  Ethvert hjem fortjener det bedste, og med vores handyman gavekort har du muligheden for at give det videre til en person, som du synes fortjener det. 

  Det er en gestus, der viser, hvor meget du værdsætter dem, og ønsker at hjælpe dem med at skabe et endnu smukkere og mere funktionelt hjem, der vil bringe glæde i årene fremover.

   
  Udfyld vores kontaktformular, så vender vi retur med et gyldigt gavekort. 

  Kontakt os

  Kontakt os med din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud.

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Hvorfor skal du vælge os?

   God kommunikation

   Vi tager altid en dialog om hvilken opgave, DU gerne vil have løst. Vores løfte til dig er, at vi altid udfører opgaven som aftalt, så vi sikrer en flydende og god proces.

   Kundetilfredshed i fokus

   Vores drivkraft består af tilfredse kunder, og vi tror på at tillid er nøglen til en god relation. Når vi udfører opgaver i alle afskygninger, så er vores førsteprioritet derfor altid at give dig som kunde en god oplevelse.

   Kvalitetsarbejde

   Du kan trygt stole på, at vi aldrig går fra en opgave før den er fuldført til punkt og prikke. Vi lægger en stor ære i at gøre tingene ordenligt første gang.

   Kontakt os